• Dé prijsvergelijker
  • 48.147 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

KidZzz Bordje met zuignap + baby lepel – placemat met geïntegreerd bord – antislip placemat – siliconen – blauw

Babyvoeding

Alternatieven voor KidZzz Bordje met zuignap + baby lepel – placemat met geïntegreerd bord – antislip placemat – siliconen – blauw

€ 17.5017.50
Altijd goedkoper dan de adviesprijs
5.08
lees meer
KidZzz Bordje met zuignap + baby lepel – placemat met geïntegreerd bord – antislip placemat – siliconen – blauw
baby

Het bordje met placemat zuigt zich vast aan bijna elke ondergrond U kindje zal het vastgezogen bordje niet meer van de plek krijgen en zich dus kunnen richten op het eten. Na gebruik is het eenvoudig te verwijderen door een hoekje van de placemat omhoog te drukken.


Aantrekkelijk design Het beertje spreekt tot de verbeelding van kinderen. Naarmate er meer eten opgegeten is komt de blije glimlach van de beer tevoorschijn. Dit zal uw kindje extra stimuleren om lekker te gaan eten. Omdat er ook eten in de oortjes van de beer gedaan kan worden is het mogelijk om het eten van elkaar te scheiden. Door deze verschillende compartimenten kan de maaltijd extra aantrekkelijk opgediend worden


Veiligheid De placemat is gemaakt van food-grade siliconen en is LFGB en FDA gecertificeerd. Het materiaal maakt dat de placemat bestand is tegen schimmels en bacteriën.


Reinigen Reinigen kan gemakkelijk met water en zeep of door de placemat in de vaatwasser te doen. Tevens kan het in de magnetron, oven en vriezer.


U bent nu nog maar 1 klik verwijderd van een gezellige en schone maaltijd. Met deze beer placemat komt al uw gezonde voeding ook daadwerkelijk in de mond van uw kindje terecht!!Producteigenschappen:


√ LFGB en FDA gecertificeerd


√ 100% siliconen


√ Vaatwasser, magnetron, vriezer, ovenbestendig


√ 25/18/3 cm (bxlxh)


√ lengte lepel = 15 cm

in winkelwagen
populair products / recent viewed box