• Dé prijsvergelijker
 • 48.147 Producten
 • Lage prijzen
 • Gratis verzending*
 

Alecto BW-70 Flessenwarmer - geschikt voor iedere fles en potje

Babyvoeding
€ 17.9917.99
Laagste prijs van de 2 aanbieders
3.011
 1. Kijkshop.nl
  € 17,99
  lees meer
  Levertijd: op werkdagen voor 21.00 besteld, morgen in huis
 2. Bol.com
  € 18,99
  lees meer
  Levertijd: op voorraad. nu besteld, woensdag in huis
 3. Doogoo.nl heeft de artikelprijs vergeleken van dit product bij 2 webshops. Van de 2 webshops is Kijkshop.nl de goedkoopste met een artikelprijs van € 17,99. Naast de goedkoopste online winkel zijn er nog 2 webshops die dit product aanbieden. Het product kan snel geleverd worden. Bij online afrekenen heeft u vaak het product al de volgende dag in huis.
Alecto BW-70 Flessenwarmer - geschikt voor iedere fles en potje
baby

Maar daarna gaat het leven op volle snelheid verder, met voedingen, knuffelen, luiers schoonmaken en heerlijk badderen Dan is het fijn als je voor je dagelijkse zorgritueel op goede producten kunt vertrouwen, zoals deze flessenwarmer. Een ideale en veelzijdige warmer die je thuis kunt gebruiken, maar die ook overal mee naartoe kan. In deze flessenwarmer passen flesjes van verschillende formaten en ook potjes eten. Dus zolang je kindje uit de fles drinkt – of het nou gekolfde melk of flesvoeding is – en potjes eet, kun je erop vertrouwen. Elke dag, bij elke voeding of maaltijd.


Flessenwarmer met handige features

Je kiest de ideale flessenhouder op basis van gebruiksgemak en handige opties. Als je kindje honger heeft wil je lekker snel én veilig een warm flesje of potje klaar maken. Deze flessenwarmer is een goede keuze, want:

 • Je verwarmt het eten of drinken gelijkmatig tot de gewenste temperatuur.
 • Je kunt het apparaat heel eenvoudig bedienen. Zelfs met één hand als je je kindje op de andere arm hebt, omdat die graag mee wil kijken.
 • De flessenwarmer is bruikbaar voor kleine en grotere flessen.
 • Als het water warm is gaat het led-lampje aan.
 • Je kunt de temperatuur traploos instellen.


Hoe gebruik je de flessenwarmer?

Deze flessenwarmer is heel gemakkelijk in gebruik en dat is niet voor niks. Als je kleintje honger heeft wil jij graag snel een lekkere fles of bordje op tafel zetten, op exact de juiste temperatuur. Letterlijk in een handomdraai, dus zonder ingewikkelde gebruiksaanwijzing. Het gaat als volgt: je doet water in de flessenwarmer, zet de fles of het potje erin, stelt de gewenste temperatuur in en wacht een paar minuutjes. Dan gaat het LED lampje branden ter indicatie dat het eten of drinken gelijkmatig is verwarmd. En het is tijd om het buikje rond te eten of drinken! Met Alecto kies je voor een doordacht en gebruiksvriendelijk product van goede kwaliteit.

populair products / recent viewed box