• Dé prijsvergelijker
 • 48.147 Producten
 • Lage prijzen
 • Gratis verzending*
 

Alecto BW-512 CAR Flessenwarmer met 12V autoplug

Babyvoeding
€ 27.7927.79
Laagste prijs van de 2 aanbieders
4.55
 1. Media Markt
  € 27,79
  lees meer
  Levertijd: voor 23.30 besteld, morgen in huis
 2. Bol.com
  € 29,95
  lees meer
  Levertijd: op voorraad. voor 23:59 besteld, morgen in huis
 3. Doogoo.nl heeft de artikelprijs vergeleken van dit product bij 2 webshops. Van de 2 webshops is Media Markt de goedkoopste met een artikelprijs van € 27,79. Naast de goedkoopste online winkel zijn er nog 2 webshops die dit product aanbieden. Het product kan snel geleverd worden. Bij online afrekenen heeft u vaak het product al de volgende dag in huis.
Alecto BW-512 CAR Flessenwarmer met 12V autoplug
baby

Baby’s en peuters veranderen in de verschillende groeifases ook hun eetritme Natuurlijk kun je deze flessenwarmer niet alleen in de auto gebruiken, maar ook thuis. Daar werkt het apparaat nog sneller.


Hoe werkt deze flessenwarmer auto?

De flessenwarmer is heel eenvoudig te bedienen. Steek de stekker in het stopcontact thuis (230V) of in de auto (12V), zorg dat er genoeg water onderin de flessenwarmer zit, kies de gewenste stand en plaats de fles of het potje erin. Voor het opwarmen van een potje zet je de flessenwarmer op stand drie. Wil je melk opwarmen, dan kun je alle drie de standen gebruiken:


-Stand 1: het opwarmen gaat geleidelijk. Dit is ook de warmhoud-stand, voor als je het flesje niet meteen aan de baby geeft.

-Stand 2: het opwarmen gaat ongeveer twee keer zo snel dan op stand 1.

-Stand 3: deze kun je gebruiken als je haast hebt om het flesje warm te krijgen. Het water waarin je de fles verwarmt wordt bij deze stand echt heet, dus pas op met spetters als je het flesje uit de flessenwarmer pakt.


Waar let ik op bij een flessenwarmer auto?

Bij Alecto Baby ontwikkelen we producten die het dagelijks leven van jonge ouders en hun baby’tje gemakkelijker, veiliger en leuker maken. Deze flessenwarmer bijvoorbeeld, warmt voeding en melk snel en gelijkmatig op. Daar hoef je niks voor te doen, behalve een aantal minuten wachten. Zo kun jij intussen je kleintje sussen en vertellen dat het eten bijna klaar is.

De gelijkmatige verwarming zorgt ervoor dat de melk of babyvoeding overal even warm is. Want koud is niet lekker en te warm is niet veilig. Deze flessenwarmer auto zal bovendien niet droog-koken, dankzij de ingebouwde droogkookbeveiliging.


Hoe kies ik een flessenwarmer auto?

Deze flessenwarmer auto heeft alle eigenschappen die je van een flessenwarmer mag verwachten:

•Hele snelle opwarming.

•12V auto adapter voor onderweg.

•Geleidelijke en gelijkmatige opwarming.

•Vitaminen en voedingstoffen blijven behouden.

•Het ruime reservoir biedt plek aan alle gangbare flesformaten en potjes.

•BPA vrij

Als ouder ken je Alecto Baby vast van onze babyfoons, maar we hebben nog veel méér fijne babycare producten. Zoals deze flessenwarmer auto. Onze artikelen komen regelmatig als beste uit de (onafhankelijke) test. Met Alecto Baby kies je voor een doordacht product van goede kwaliteit.


Wat zit er in de doos?

•Flessenwarmer

•12V stekker

•Handleiding NL / FR / DE / GB / IT

populair products / recent viewed box